Известие

Collapse
No announcement yet.

Хлабина на клапани

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хлабина на клапани

здравеите колеги.имам 155 1.8 тс'93 но нещо маи клапаните ми тракат.някои може ли да ми каже колко трябва да е хлабината им :цръбабъ:
    alfa 155 1.8 ts

Всмукателен 0,40-0,45 мм на студено
    Изпускателен 0,45-0,5 мм на студено
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Това са препоръчителните стойности, дадени от производителя:
      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Re: Хлабина на клапани

Първоначално публикувано от vankata 155 gta
        здравеите колеги.имам 155 1.8 тс'93 но нещо маи клапаните ми тракат.някои може ли да ми каже колко трябва да е хлабината им :цръбабъ:
        А сигурен ли си, че тракането е от клапаните?
        Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
        Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
        Thank you, VFTI, thank you!

Comment

ами не много,но на алфите им тракал клапан на инжектсията.обаче "маистор" ми каза че е от клапаните или повдигачите.мерси на Новачев и на Зм...... помагаите хора
          alfa 155 1.8 ts

Comment

къф тоя клапан на инжекцията?
            тоа мастор дето е казал кво тропа как го разбра - с поглед?
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Да не би вариатор. Или да чуваш повдигачите
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                Да не би вариатор. Или да чуваш повдигачите
                Именно И аз си мисля, че е нещо такова
                Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                Thank you, VFTI, thank you!

Comment

ами даите ми някаква насока бре хора.от каде мога да си взема някои качествен вариатор а не някое менте,че ми писна от боклутси вече.някои сменял ли е вариатор да ме насочи как се сменя или трябва да ходя пак на някои "маистор"
                  alfa 155 1.8 ts

Comment

От личен опит мога да ти каже, че повечето майстори като чуят тракане и почват да пеят песента за повдигачите. Обикновено това е сигурен знак, че човека не е помирисвал Алфа. Иначе за смяната на вариатора ще трябва да презацепваш ремъци, а в зависимост от това на колко километра ти е последната смяна може да се наложи да си сложиш направо нови, защото сервизите, които дават гаранция за зацепването сигурно ще искат да ти сложат нов. Абе смяната на вариатора си е скъпо удоволствие...поне на 145/6-ците...
                    Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Абе хора човека е писал, че колата му е '93-та, което означава 8 клапанов TS.
                      Най-добре е да си премериш хлабините за да си сигурен.
                      Alfa Romeo 155 1.8TS
                      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Което специално за Емилио означава че 8 клапановите ТС не са с ремък ами с верига
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Да са е.а в заспалия! '
                          Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                            Което специално за Емилио означава че 8 клапановите ТС не са с ремък ами с верига
                            ..та по този повод - то може веригата да му трака на момчето ве
                            А, варианти много, но определено трябва да се види от разбиращ човек, че тук само на приказки може и да ги докараме до 1001
                            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

ами я ме светнете за някои свестен сервиз или мзистор бре хора........ само на некви гаражи ментета попадам и се получават комични ситуатсии :баш:
                              alfa 155 1.8 ts

Comment

Working...
                              X